amunt

Nova etapa a la Cooperativa

Recuperem varietats tradicionals

Nova etapa a la Cooperativa
Nova etapa a la Cooperativa

Benvinguts i benvingudes a aquest espai per compartir temes rellevants sobre alimentació sostenible a Eivissa. Esperem que serveixi per a donar-vos a conèixer la feina que fem els pagesos locals de Eivissa, que ens hem unit en aquesta cooperativa per oferir-vos els millors productes de la nostra terra, així com contribuir a cuidar la seva salut, la biodiversitat de l'entorn i la sostenibilitat del territori.

Avui, volem compartir amb vosaltres una emocionant nova etapa en la nostra missió per oferir productes frescos i ecològics: al 2024, els pagesos de la cooperativa estem treballant per recuperar varietats tradicionals de llegums.

Aquesta iniciativa no només té com a objectiu preservar la riquesa de les varietats locals, sinó també promoure una alimentació més completa i saludable per a la nostra comunitat. Creiem fermament que els llegums són una peça clau en aquesta transició cap a hàbits alimentaris més nutritius i sostenibles.

Els pagesos de l'illa estem compromesos amb la producció ecològica, seguint pràctiques agrícoles respectuoses amb el medi ambient. Així, cada verdura que arriba a la nostra botiga online és el resultat del treball ardu i del compromís amb la terra d'aquesta comunitat.

Amb aquesta nova col·laboració, no només estem connectant els consumidors amb la frescor i la qualitat dels productes locals, sinó que també estem contribuint a la preservació de la diversitat agrícola de l'illa. Desitgem que cada ració de llegums que arribi a la vostra taula sigui una petita celebració de la riquesa de la nostra terra.

Gràcies per ser part d'aquesta jornada cap a una alimentació més conscient i saludable. Continuarem treballant amb passió per oferir-vos els millors productes, directament de la nostra terra a la vostra taula.

Junts, podem fer una diferència en el futur de la nostra alimentació i del nostre entorn.

Amb gratitud,

L'equip de Sa Reminyola