amunt

Pa artesanal d'Es Ventall

Pa autèntic amb massa mare

Pa artesanal d'Es Ventall
Pa artesanal d'Es Ventall

Mos complau poder informar-vos que a partir de sa setmana que ve, podreu trobar pa artesanal en sa botiga de sa cooperativa, des restaurant Es Ventall amb qui tenim una colaboracio estreta i amigable. 

Podeu trobar a en Jose Miguel i sa seva mare n'Antònia, en el Mercat de sa cooperativa de Sant Antoni es divendres de 9h a 14h i tambe as Mercat de forada es dissabtes de 10h a 15h.

En Jose Miguel i la seva familia, regenten el seu propi negoci, el Restaurant Es Ventall on fa molts d'anys que hi son, vos recomanam sa visita si encara no heu tingut la oportunitat d'anar-hi. Sempre vos atendran amb un somriure i vos trataran com si estiguereu a ca vostra.

Apart des restaurant també tenen la seva pròpia finca a Can Fiet, en es broll de Buscastell on treballent de valent i on aprofiten molts productes de sa seva horta per el·laborar els seus plats al restaurant.

Desde fa uns anys en Jose Miguel s'ha reinventat i ara també el·labora pans artesanals de massa mare d'una gran varietat de gustos i colors. Els podeu trobar amb llavors, xocolata, curry, sarraceno, entre altres, i també ni ha sense gluten.