amunt

Qui som

La pagesia i ramaderia ecològica d'Eivissa

Sa Reminyola som una cooperativa formada per diversos joves agricultors ecològics certificats a l'illa d'Eivissa. Estem compromesos amb la producció sostenible de verdura fresca i ecològica, contribuint al benestar de la nostra comunitat i a la preservació de les tradicions agrícoles locals.

Certificació Ecològica

Ens enorgullim de tenir el segell del CBPAE (Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica), que certifica que tots els nostres socis compleixen amb els estàndards més exigents de l'agricultura ecològica a les Illes Balears.

 

Diferència i Autenticitat

Què ens diferencia d'altres productors? Nosaltres estem a Eivissa, i cuidem de la terra de manera sostenible. Som una cooperativa agroecològica única, formada per joves agricultors que es dediquen amb passió i respecte a la terra. La nostra missió és promoure pràctiques agrícoles sostenibles i preservar les varietats locals.

Patrimoni Agrícola

Tenim el privilegi de treballar amb tarongers centenaris, testimonis vius de la rica història agrícola d'Eivissa. A més, ens comprometem amb la promoció de varietats locals, fomentant l'agricultura etnoagronòmica que ens connecta amb les nostres arrels.

Sostenibilitat i Tradició

Promovem pràctiques agrícoles tradicionals, incloent-hi l'ús de tracció animal per a ses feinas i la defensa de la ramaedria en extensiu. Això no només preserva la biodiversitat, sinó que també promou una relació harmoniosa entre la terra i les persones.

 

Gràcies per ser part de la nostra comunitat agroecològica. Junts, estem construint un futur més saludable i sostenible per a Eivissa.

Els productors de Sa Reminyola

Els socis de la cooperativa sóm productors locals que ens dediquem de diverses maneres a la terra:

1. Raimon Torres 

President de sa cooperativa. Tierra de Ibiza www.tierradeibiza.org @tierradeibiza

2. Pep Ribas

Secretari de sa cooperativa. Sa Quimera. Licor de frigola.

3.Rocco Bertinetti

Membre de sa junta. Els Coronda den selleras. @elscorondaibiza

4. Nara

Membre de sa junta. Can Gustí de Baix. @cangustidebaix

5. Adrián Díaz

Tècnic agrònom e interventor de sa cooperativa.  @shortganic

6. Bernat Ramón 

Soci de sa cooperativa. Can Tia. @finca_can_tia

7. Terra Viva.

Soci de sa cooperativa. @Terravivaibiza

8. Toni Manzano.

Soci de sa cooperativa.

9. Pep Toni.

Soci de sa cooperativa.

10. Maria Ribes.

Socia de sa cooperativa.

 

Estàs interessat/da en formar part de la cooperativa com a soci/a productor/a? Pots posar-te en contacte amb nosaltres i estarem encantats de conèixer-te.

Si el que vols és provar els productes de la cooperativa, sempre trobaràs els productes de temporada a la nostra botiga online. Recorda que enviem les comandes a tota s'illa. Moltes gràcies pel teu recolzament.